Öka trivseln i din bostad.

I en bostad är det lite Feng Shui där alla delar ska befinna sig i en harmoni med varandra för att man ska må bra.
Finns det ett rum som man inte trivs i så rubbar detta balansen och välmåendet, man vill helt inte besöka det rummet i onödan.

Är det ditt badrum som du inte trivs med så kan man kontakta ett företag som arbetar med badrumsrenoveringar Stockholm för att få lite förslag om vad som ska göras.
Det kan vara allt ifrån en helrenovering till att man sätter in en hylla eller ändrar belysningen. Självklart är en byggfirma ute efter att tjäna pengar men det som är ännu viktigare för ett företag är att du som kund ska vara nöjd, så tveka inte att kontakta oavsett storlek på dina önskemål.

Så vad innebär en badrumsrenovering Stockholm för just dig?
Det som många föredrar är just ljus, har man dålig belysning i sitt badrum så är det en stor faktor till att trivseln är obefintlig.
Det kan vara våtrumsmattan som gulnat av ålder som behöver bytas.

Tänk på att anlita enbart företag som har en slags våtrumslicens så du inte står där med skägget i brevlådan utan ersättning från försäkringsbolag om det skulle ske en vattenskada.
Som med alla hantverkare så ska man efterfråga vilka garantier man har och hur lång tid dessa varar, när det gäller våtrum är det extra viktigt att allt görs rätt efter föreskrifter så att man minimerar risken att byggnaden skulle skadas vid en vattenskada.

I vissa fall kan man kakla ovanpå en våtrumsmatta men det gör man enbart om badrummet är nyrenoverat eller om man är alldeles säker på att fuktspärrarna är i fullgott skick.
När man renoverar ett badrum så kan man passa på att få in lite mer förvaring så man utnyttjar utrymmet optimalt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − ett =