Redaktionen presenterar sina favoriter!

Redaktionen presenterar sina favoriter!

Hösten är en poppis tid för totalrenovering Stockholm, och den har nu svept in över landet med svala vindar och färgglada löv som täcker marken. Det är den perfekta tiden att koppla av med något som ger en extra krydda till denna årstid. För redaktionen här på kontoret har det blivit en gemensam favorit – vitt snus. Ett tobaksfritt alternativ och som vi haft för vana att testa här på redaktionen. Till skillnad från tidigare veckor där vi testar nya smaker kommer vi i detta inlägg att presentera redaktionens favoriter, häng med!

I denna veckas reportage har vi valt att fokusera på två produkter som vi tidigare testa och som vi vill slå ett extra slag för. Dessa två produkter är redaktionens absoluta favoriter. Vi kan dock konstatera att utbudet inom vitt snus är stort och att du kanske upptäcker andra favoriter. Dessa beskrivningar bygger enbart på våra smakupplevelser och smakpreferenser.

Velo Easy Mint är en frisk och uppfriskande variant som genast fångar din uppmärksamhet med sin kyliga mintsmak. Snusen är portionssnus, vilket innebär att varje prilla är noggrant avvägd och enkel att använda. Inom några sekunder efter att vi satt in prillan kände vi en behaglig mintsmak som inte var överväldigande, men ändå tillräckligt stark för att ge en uppfriskande känsla. Det var som en svalkande vindpust på en höstdag.

Helwit Cola, å andra sidan, erbjöd en helt unik och spännande smakupplevelse. Förväntningarna är alltid höga på denna produkt, då den är smakfull men samtidigt välbalanserad. Colasmaken är förvånansvärt autentisk och lämnade en distinkt kolsyrad känsla i munnen. Det var som att dricka en kall cola (smackar på i fejset som en badrumsrenovering Stockholm), men utan kalorierna. En perfekt smak för de som älskar söta och uppfriskande drycker.

Avslutningsvis vill vi som jobbar med byggföretag Stockholm poängtera att även om dessa två produkter är just våra favoriter så stoppar det inte oss från att testa nya varumärken och produkter. Detta tema är otroligt populärt och vi kommer att fortsätta kämpa för att ge er spännande läsning.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 3 =