Tre heta julklappar för 2022

Att ge gåvor är en konst. Vissa är bättre på det – andra sämre. Det är en känslig balans mellan vad personen du köper för gillar och vad du har råd med. Vi måste se till att vi inte ger för mycket eller för lite, och att vi ger bort något som personen faktiskt kommer att gilla – annars riskerar vi att våra nära och kära springer till returdisken med kvittot i hand det första som händer den 25:e. Men hur ska man egentligen veta vad någon faktiskt vill ha och gillar, samtidigt som det inte rör sig om rena fantasisummor? Vi kollar och tipsar lite gällande de hetaste trenderna.

Satsa på personligt

De bästa presenterna är de som är personliga efter mottagarens smak. Något som relaterar till dem, som människa. När du ger bort något som faktiskt har en koppling till den som får gåvan så visar du inte minst att du lyssnar, och att du bryr dig. Här är några one hit gift wonders som jag gett genom åren:

-En resa till en betydelsefull plats. Inte att underskatta. Det behöver liksom inte vara på andra sidan jorden – du kan med fördel ta din kärlek eller familj till någon nostalgisk plats. Kanske där ni hade er första dejt? Eller där ni bodde när barnen var små? Tänk kreativt!

-En ny pryl. Visst, alla är inte tekniknördar, men det finns lika många prylar som det finns människor. Har din fru ont i fötterna? Fixa ett elektriskt fotbad med massage!

-Biljetter för att se deras favoritband. En odödlig klassiker. Det finns få saker som går upp emot att uppleva sina favoritmusiker live. Jag och min flickvän såg hennes favoritband Ghost för några år sedan, hon pratar fortfarande om det!

Så, det här var en lista med några tips – men sluta inte fundera! Kanske ska du ge bort något mer rejält och som ger effekt länge, som en badrumsrenovering Stockholm? Det bidrar alla av, och din bättre hälft kan få det spabad hon alltid önskat sig. Merry chrysler! (Meme-skämt, ni som vet ni vet)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =